Vivus

Vivus – Ett bra val för alla som vill ta ett mindre lån

Om du funderar på att ta ett mindre lån och inte vill gå den vanliga, besvärliga vägen via en bank, vilket ofta kan ta tid och kräva en hel del byråkrati, är Vivus, ett av de bästa svenska konsumentkreditföretagen ett bra val. De har nämligen över 500 000 kunder, som är nöjda, och bedriver verksamhet i så väl Sverige, Finland, Danmark och Baltikum och kan ordna ett lån åt dig både snabbt och billigt. Du kan nämligen ansöka om lånet när du vill och bestämma hur mycket du vill låna, och sedan sätts pengarna direkt in på ett valfritt konto. Du behöver med andra ord inte fylla i massvis med olika lånehandlingar och prata med en lånehandläggare.

Vivus är även populära eftersom de lyckas handlägga låneansökningarna mycket snabbt, vilket gör att man kan räkna med att få ett svar av dem mycket snabbt, vilket de flesta brukar uppskatta väldigt mycket. Dessutom kan man själv bestämma hur lång återbetalningstid man vill ha på lånet, och vid behov kan denna tid även förlängas.

Speciellt erbjudande för nya Vivus kunder
Just nu erbjuder även Vivus ett mycket förmånligt erbjudande för nya kunder, det vill säga kunder som inte lånat av dem tidigare, som gör att man kan ta sitt första Vivus lån helt gratis. Är du inte bekant med Vivus sedan innan, är det med andra ord ytterligare en anledning att vända sig till just dem för att ta ett mindre lån. Då kan du nämligen helt kostnadsfritt och riskfritt märka hur bra de är själv!

Hur ansöker man då om ett Vivus lån?
Detta gör du genom att gå in på deras hemsida. Redan på första sidan av hemsidan får du nämligen instruktioner för hur du gör för att ansöka om lån hos dem, så det går helt enkelt inte att göra fel!

Ta ett lån hos ett av följande företag: