Folkia

Att ta lån av låneföretaget Folkia
Om du behöver ta ett mindre lån är Folkia ett av de mest seriösa låneföretagen för detta i Sverige just nu. Folkia är nämligen ett helsvenskt företag med gott rykte och med säte i Stockholm, samt ca. 20 anställda, som hela tiden växer, eftersom de erbjuder flera olika lånetyper. Företaget har bedrivit låneverksamhet sedan år 2006 och är idag ett av de största företagen inom denna nisch i Sverige.

Vad kännetecknar Folkia?
Folkia har tagit fram lån som passar så många som möjligt, eftersom de lån som erbjuds av dem är lättillgängliga och billiga, framför allt i förhållande till de andra små lån som erbjuds i Sverige idag. Anledningen till detta är att Folkia inte tycker att det ska vara dyrare att ta ett litet lån än ett stort.

Ta ett lån hos ett av följande företag:

Några av de lån som erbjuds av Folkia
Till Folkias mest populära lån hör bland annat:
Lilla Folklånet, som är ett så kallat snabblån eller mikrolån. Detta tas på små summor, för att hjälpa till vid tillfällig pengabrist och betalas tillbaka inom 30 dagar från att lånet tagits.
Det så kallade Stora Folklånet är ett lite större lån, som kan tas på upp till 25 000 kronor, med en återbetalningstid på mellan 1 till 3 år, för dig som behöver låna lite mer.
Folkgirot, som är en unik tjänst för just Folkia, som saknas hos de flesta av deras konkurrenter. Folkgirot kan hjälpa dig som har en räkning som behöver betalas (dvs. med förfallotid snart), som du dock inte har möjlighet att betala, eftersom Folkia då går in och betalar räkningen, och du betalar sedan dem lite senare. Det är ett bra sätt att skjuta upp räkningar på upp till 5 000 kronor tillfälligt med andra ord.

Vem kan ta lån av Folkia?
För att bli beviljad ett lån av Folkia måste du vara minst 20 år gammal, samt ha ett eget mobiltelefonnummer i ditt namn och en årsinkomst på minst 25 000 kronor. Du måste även vara svensk medborgare och folkbokförd i Sverige.
Hur ansöker man då om ett lån av Folkia?
Enklast görs detta via deras hemsida, så gå in på den för mer information om företaget, de olika låneformerna samt om hur du ansöker.