Ferratum

Om du behöver ett mindre lån, på några tusenlappar, är Ferratum, som kan erbjuda dig lån på mellan 500 kronor till 10 000 kronor enkelt och snabbt, ett mycket bra val.

Ferratum var nämligen ett av de allra första företagen i Sverige som började erbjuda så kallade snabblån via mobilen år 2005. De har därför mycket lång erfarenhet av snabblånemarknaden, vilket gör att deras låneprodukter, villkor och priser alltid ligger i framkant i jämförelse med konkurrenternas. Totalt bedriver företaget nu verksamhet i 18 olika länder, och över 1 miljon kunder har tagit deras lån sedan företaget grundades.

Jämför smslån:

Om Ferratums lån

Ferratums lån är alltid små till sina summor (mellan 500 – 10 000 kronor) och har korta återbetalningstider (på mellan 15 – 90 dagar). Företaget tillämpar inga gömda avgifter, som en del andra snabblåneföretag kan göra, utan meddelar alltid kunderna klart och tydligt vad totalkostnaden för deras lån kommer att hamna på. För att se information om detta, gå in på Ferratums hemsida, där finns nämligen en bra tabell där detta framgår.

Man kan ansöka om ett lån av Ferratum antingen via sms eller via deras hemsida, beroende på vad man föredrar. Båda sätten går lika bra och fort, och det är samma lån du i slutändan får, så välj helt enkelt det alternativ som känns mest praktiskt för dig.

Du kan i regel förvänta dig ett svar inom 10 minuter om du ansöker om lånet under Ferratums kundtjänsts öppettider (09.00-21.00 måndag till fredag och 11.00-17.00 på lördag och söndag), och du måste vara minst 18 år gammal för att få ansöka om lån av Ferratum. Du kan endast ha ett lån i taget hos företaget, så om du redan har ett Ferratum lån som du inte betalat tillbaka än, kommer du inte att kunna ta ett nytt lån förrän du betalat tillbaka det gamla lånet.