Billiga smslån

Så gör du för att hitta så billiga smslån som möjligt
Om du ska ta ett smslån, vill du givetvis inte betala onödigt mycket för detta, utan komma så billigt undan som möjligt. Det är dock lätt hänt att man tar ett onödigt dyrt smslån, eftersom skillnaderna mellan olika smslån är mycket stora idag. Om man helt enkelt ansöker om det första bästa lånet man stöter på eller ansöker hos samma låneföretag varje gång man ska ta ett smslån, är det därför i regel inte det billigaste alternativet man hittar.

De billigaste smslånen online:

Rank Bank Lånebelopp Ränta & avgifter Återbetalningstid
1
Thorn ln
Thorn
5,000 – 25,000 kr + Individuell ränta.
+ 495 kr
1-6 år
Ansök om ett lån
2
Ln frn Leasy
Leasy
5,000 – 25,000 kr + Individuell ränta.
+ 295 kr
1-5 år
Ansök om ett lån
3
Meddelandelån
Meddelandelån
1,000 – 3,000 kr + Avgift fr. 300 kr
+ För dig med betalningsanmärkning
30 dagar
Ansök om ett lån

Men som tur är finns det ett bra knep man kan ta till om man vill hitta så billiga smslån som möjligt, och det är att ta hjälp av Shaktar.nu. En lånejämförelsetjänst som är specialiserad på just smslån hjälper dig nämligen att se vilka smslån som egentligen är mest prisvärda både snabbt och smidigt.

Billiga smslån hittas nämligen i dessa prisjämförelsetjänster genom att tjänsten letar igenom förteckningar på olika smslån, och sedan listar dem i prisordning. Då hamnar givetvis det billigaste smslånet högst upp, vilket gör att det blir lätt att urskilja ur mängden. Skulle man inte vara nöjd med det första alternativet i listan av någon anledning, kan man givetvis även leta sig längre ned i listan med. Nummer 2 i listan i en lånejämförelsetjänst är nämligen det näst billigaste alternativet, nummer 3 det tredje billigaste alternativet, och så vidare.

Vi hoppas att du hittar ett smslån som passar dig med de lånesumman du behöver.

Veckans tips: